FireClass

FireClass

FireClass je revolucionarna nova klasa komercijalnih proizvoda za detektovanje požara. Sastoji se od širokog spektra potpuno odobrenih kvalitetnih proizvoda dizajniranih i proizvedenih u Evropi. FireClass je dizajniran da se dopadne krajnjem korisniku i instalateru. Ovo je najnovija tehnologija za detekciju požara spakovana kao digitalno rešenje sa otvorenim protokolom koje je lako za instalaciju. Dizajniran i proizveden u Evropi, FireClass tehnologija je deo Tyco International-a, svetskog lidera u rešenjima za protivpožarnu zaštitu. Tyco se specijalizovao za proizvodnju protivpožarne opreme kroz proteklih 50 godina. Njihov tim stručnih inženjera i dizajnera razvijao je rešenja za detekciju požara sa primenom u širokom spektru okruženja, od jednostavnih konvencijalnih sistema do kompleksnih integrisanih sistema za opasne industrijske instalacije.

Ovaj nivo stručnosti i nasleđa zaslužan je za inovativna rešenja tokom godina, uključujući prvu ugljen monoksid tehnologiju za detekciju požara sa primenom u komercijalnim okruženjima i trostrukom senzorskom tehnologijom. To je ta stručnost koja je primenjena na FireClass tehnologiju kako bi vam predstavili FireClass - novu klasu rešenja za detekciju požara dizajniranu kako bi vam ispunila sve zahteve kod samo jednog dobavljača.

FireClass spektar opreme

FireClass spektar opreme uključuje konvencionalne, adresabilne kontrolne table za gašenje gasom koje sadrže veliki broj pomoćne opreme kao što su detektori, oglašivači i pozivne tačke.

FC701PH

Konvencionalni Optičko-Termodiferencijalni detektor požara

FCPLX800

Proširenje za centralu FC708D

FCFRAY-REFL1

Dodatni reflektor za FCfireray-one

FCHVR800MX

Relej visokog napona

FC701H-R

Konvencionalni termodiferencijalni (Rate-Of-Rise) detektor požara

FC701P

Detektor dima