Mini PTZ kamera

Mini PTZ kamera

Sep 21, 2020

Upozorenje pre nego što se stvari dogode!

Integrisana sirena od 52db, kao i mikrofon i zvučnik sa mogućnošcu da se izabere jedna od 10 poruka da upozori uljeza ukoliko upadne u nedozvoljeno područje. 
Benefiti

U poređenju sa tradicionalnim video nadzorom, mini PTZ sa aktivnim zastrašivanjem može odmah zaustaviti nelegalne događaje. Jednom kada se detektuje uljez, PTZ će pokrenuti strob svetla i audio alarme. Dizajniran je za proterivanje uljeza pre nego što pokušaju da uđu na zabranjeno mesto.


Otkrivanje ljudskog tela i alarm upozorenja

Mini PTZ sa aktivnim zastrašivanjem namenjen je otkrivanju ljudskog tela i filtriranju lažnih alarma od malih životinja ili drugih nebitnih predmeta. Pored toga, lampice upozorenja su dizajnirane u crvenoj i plavoj boji, što je još uočljivije. A kada se dogodi provala, druga dva svetlosna upozorenja će se upaliti da bi se dobila jasna slika.


Protekcija 24/7

Pokrenuta tehnologijom LightHunter, može pružiti odlične performanse u okruženjima sa izuzetno slabom osvetljenošću. Uz motorizovano sočivo sa četvorostrukim optičkim zumom, PTZ omogućava više detalja na nadzornoj slici.


Dvosmerna komunikacija

Pored toga, ugrađeni mikrofon i zvučnik olakšavaju daljinsku komunikaciju sa ljudima ispred kamere.


IP66 zaštita

Dizajnirana za otpornost na različite vremenske uslove. Može se koristiti u spoljnim okruženjima kao što su dvorišta, parkinzi, fabrike, obale, reke i gradilišta itd.


Pogledajte specifikaciju proizvoda na ovom linku.