Pan-Tilt PoE kamera - Pogodna za nadgledanje spoljnih površina i velikih dvorana

Pan-Tilt PoE kamera - Pogodna za nadgledanje spoljnih površina i velikih dvorana

Oct 21, 2020

Spoljna IP kamera sa Pan-Tilt funkcijom oznake IPC744SR5-PF40-32G ima visoku rezoluciju od 2592x1520 (4MP) sa snimanjem do 20 sličica u sekundi i mnoštvo pametnih funkcija. Ugrađeni objektiv od 4 mm nudi ugao gledanja od približno 73,5 stepeni.

Kroz aplikaciju za mobilni telefon, veb pregledač ili mrežni video snimač, kamerom se može upravljati i daljinski prilagoditi smer pogleda kamere. Kamera se može okretati gore, dole, levo i desno. Putem patrole mogu se podesiti unapred definisane pozicije koje će kontrolisati rutu snimanja kamere. Moguće je automatsko skeniranje auto-scan funkcijom. Brzina skeniranja, kao i granice mogu se dalje odrediti kako bi se sprečilo da kamera snima nebitne stvari.


Funkcija brojanja ljudi


Kamera ima ugrađenu SD karticu od 32 GB za čuvanje slika sa kamere. To vam omogućava interno snimanje podataka koje možete da pregledavate putem aplikacije ili veb pregledača.


Funkcija detekcije lica


Sa odnosom luksa u boji od 0,02, nam omogućava jasniju sliku noću pri slabom osvetljenu. Takođe, model je opremljen SMART IR LED lampicama dometa do 50 metara.


Funkcija upada u obeleženi prostor


Kućište sa sertifikatom IP66 štiti vitalne komponente kamere od lošeg vremena, prašine i vlage. Montažni nosač je opremljen kablovskom uvodnicom i pruža zaštitu od prerezivanja ili oštećenja kablova.


Funkcija linije prestupa


Mogućnosti daljinskog upravljanja i pregleda dostupne su za PC, iPhone, iPad, Android i druge tablete.