Video monitori

Full HD monitori


Ako tražite monitore, došli ste na pravo mesto. Imamo sveobuhvatan asortiman koji sadrži veći broj vrhunskih brendova.

4K monitori


Ako tražite monitore, došli ste na pravo mesto. Imamo sveobuhvatan asortiman koji sadrži veći broj vrhunskih brendova. Unapredite svoje sisteme kristalno jasnim 4K monitorima i širokim ekranom koji čini korišćenje ugodnijim.

Ekrani za video zidove


Video zid je velika površina za vizuelizaciju koja se sastoji od više ekrana. Prvobitno su se sastojali od više televizora ili monitora koji su bili tesno povezani. Cilj je bio da izgleda kao jedna velika površina za prikaz. Problem je, međutim, bio veliki okvir koji je okruživao korisnu površinu ekrana svakog uređaja.

Dekoderi


Dekoderi su dizajnirani za sisteme video nadzora visoke definicije, razvijeni na bazi ugrađene hardverske platforme, obezbeđujući visoku pouzdanost i stabilnost rada sistema. Sposobni su za istovremeno dekodiranje, a dekodirani video se može prikazati na video zidu ili velikom ekranu.

Digital signage i prateća oprema


Digital signage tehnologija predstavlja digitalne table koje prezentuju video sadržaj ili slike. Kako god ga nazvali, ovo rešenje pruža neverovatnu fleksibilnost i potencijalno ima snažan uticaj na vaše poslovanje.

Nosači


Postoji mnogo različitih vrsta zidnih nosača pogodnih za 3D, LED i 4K televizore koji vam omogućavaju laku montažu. Imamo širok spektar nosača sa nagibom i okretnih nosača. Konzolne nosače možete postaviti ravno uz zid ili izvući napred.