Spectra SP

Spectra SP

Spectra nudi kombinaciju inovativnih funkcija i napredne komunikacione sabirnice za jedinstveni proširivi sigurnosni sistem. Preko svoje sabirnice za komunikacije, Spectra se može proširiti putem bežičnih i žičnih modula za proširenje i raznih modula za dodatnu opremu. Svojom pouzdanom komunikacijskom tehnologijom, fleksibilnim proširenjem i sjajnim tastaturama, Spectra je idealan bezbednosni sistem za sve stambene ili komercijalne instalacije za koje je potrebno do 32 zone zaštite.

Uvođenjem SP serije, pouzdanost Spectra panela se proširuje i pruža vam više funkcija, kao što su StayD, više zona (proširivo na 32), više PGM-ova (proširivo na 16) i podrške za novi GSM modul (PCS serija), priključni govorni birač (VDMP3) i internet modul (IP100). Zahvaljujući mogućnosti nadogradnje upravljačkog softvera na terenu, Spectra SP serija omogućava instalaterima da nadograde svoj sistem bez problema - brzo, lako i na licu mesta. Da bi se dodatno olakšala instalacija, svaki panel Spectra SP serije može se konfigurirati pomoću programa koji se lako koristi putem menija.

Doživite novi način života uz pomoć StayD-a, ponuđenog u Spectra SP seriji. StayD pojednostavljuje vaš život i čini ga sigurnijim štiteći vas 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, a da pritom ne morate deaktivirati sistem - čak ni prilikom ulaska u zaštićeni prostor. StayD živi sa vama i štiti vas u svakom trenutku, bez ikakvih nezaštićenih perioda, a istovremeno automatski aktivira sistem tako da ne morate to raditi vi.

Bežične alarmne centrale SP


Bežične alarmne centrale SP predstavljaju vrhunsku tehnologiju u domenu sigurnosnih sistema. Ovi visokokvalitetni uređaji predstavljaju centralnu tačku vašeg sigurnosnog sistema, omogućavajući brzu detekciju i reakciju na potencijalne pretnje.