PTZ - HDTVI

PTZ - HDTVI

PTZ - HDTVI: Praćenje u Stvarnom Vremenu Sa Nenadmašnom Rezolucijom

PTZ (Pan-Tilt-Zoom) kamere sa HDTVI tehnologijom predstavljaju vrhunac video nadzora, pružajući mogućnost praćenja i snimanja u stvarnom vremenu uz nenadmašnu rezoluciju. Evo kako PTZ - HDTVI kamere unapređuju vaš sistem video nadzora:

Brzo i Precizno Praćenje Pokreta: PTZ funkcionalnost omogućava kameri da se horizontalno (pan), vertikalno (tilt) i da zumira (zoom) kako bi precizno pratila pokrete i detalje. Ova sposobnost čini PTZ kamere idealnim izborom za praćenje širokih prostora i velikih udaljenosti.

Visoka Rezolucija za Jasne Detalje: Sa HDTVI tehnologijom i rezolucijom prilagođenom PTZ kamerama, možete očekivati izuzetno jasne slike sa bogatim detaljima. Identifikacija lica, registarskih tablica i drugih bitnih informacija postaje laka i precizna.

Optički i Digitalni Zoom za Povećanje Domet: PTZ kamere nude kombinaciju optičkog i digitalnog zumiranja, čime se povećava domet snimanja bez gubitka kvaliteta slike. Ova sposobnost je ključna za praćenje i identifikaciju ciljeva na velikim udaljenostima.

Automatsko Praćenje Pokreta: Neki modeli PTZ kamera imaju funkciju automatskog praćenja pokreta, što omogućava kameri da automatski fokusira objekte u pokretu. Ovo je posebno korisno u dinamičnim situacijama, poput praćenja vozila ili osoba.

Daljinsko Upravljanje i Praćenje: Mogućnost daljinskog upravljanja omogućava vam da kontrolišete PTZ kameru i pratite dešavanja u stvarnom vremenu putem udaljenih uređaja, kao što su pametni telefoni ili računari.

Investirajte u PTZ - HDTVI kamere kako biste dobili potpunu kontrolu nad prostorom koji želite da nadzirete. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našem asortimanu i pronašli rešenje koje najbolje odgovara vašim potrebama u oblasti video nadzora. Vaša sigurnost je naš prioritet.

DS-2AE5232TI-A

2Mpx IR Turbo 5-inch Speed Dome Kamera

DS-2AE4225TI-D

2Mpx IR Turbo 4-inch Speed Dome Kamera

DS-2AE5232TI-A

2Mpx IR Turbo 5-inch Speed Dome Kamera
Kataloški broj: 7829
Detaljnije

DS-2AE4225TI-D

2Mpx IR Turbo 4-inch Speed Dome Kamera
Kataloški broj: 5709
Detaljnije