PPC

PPC

PPC je globalni lider u konektivnoj tehnologiji - oni vas mogu držati u toku. Koriste najnovije tehnike kako bi izneli nove i poboljšane proizvode na tržište brzo. Njihova vrhunska laboratorija je među najboljim u poslu - i drže više patenata u konektivnoj tehnologiji nego bilo koja druga kompanija na svetu.

Kompanija PPC je ponosna na svoju globalnu reputaciju u oblasti tehničkog vođstva. Tražeći mrežne probleme ili probleme koji se često javljaju unutar mrežnih komponenti kako se tehnologija razvija, osiguravaju se da će njihova rešenja nadmašiti očekivanja klijenata i industrije u pogledu vrednosti, kvaliteta i pouzdanosti.

PPC timovi zaduženi za dizajn su razvili mnoštvo inovacija u industriji, uključujući vlakna koja se guraju, univerzalne alate za krimpovanje i kompresione konektore, konektore za kontinuitet, integrisane konektore za zaptivanje kod nepovoljnih vremenskih prilika i mnogo drugih. PPC je dizajnirao prvi HDMI kabl na zaključavanje za maloprodaju i CEDIA trgovine, kao i F konektore sa nultom i niskom silom kompresije.