AUTO Kamere

AUTO Kamere

Osigurajte Sigurnost i Dokaze sa AUTO Kamerama

Auto kamere postaju nezaobilazan deo vozačke opreme, pružajući vam dodatni nivo sigurnosti i neprocenjive dokaze u slučaju nezgoda. Naša kolekcija vrhunskih AUTO kamera donosi niz benefita koji čine vašu vožnju bezbednijom i bezbrižnijom:

Snimanje u Visokoj Rezoluciji: Naše AUTO kamere omogućavaju snimanje u visokoj rezoluciji, pružajući jasne i detaljne video zapise. Ovo je ključno ne samo za bezbednost, već i za dobijanje relevantnih informacija u slučaju nezgoda ili drugih incidenata.

Detekcija Pokreta i Parkiranje: AUTO kamere često dolaze sa funkcijama detekcije pokreta i parkiranja, omogućavajući vam da ostanete bezbedni čak i kada niste za volanom. Sistem će automatski snimiti svaku aktivnost oko vašeg vozila.

GPS Funkcija: Integracija GPS funkcije u AUTO kamere pruža vam mogućnost praćenja vaših vožnji i identifikacije tačnih lokacija u slučaju potrebe. Ovo može biti od velike pomoći u slučaju nesreće ili krađe vozila.

Noćni Režim Snimanja: Naše AUTO kamere opremljene su naprednom tehnologijom koja omogućava jasno snimanje i noću. Ovo je od suštinskog značaja za očuvanje bezbednosti u svim uslovima vožnje.

Jednostavna Instalacija: AUTO kamere iz naše ponude dizajnirane su sa lakoćom instalacije, čime se osigurava da možete brzo i jednostavno postaviti svoj sistem bez potrebe za dodatnim komplikacijama.

Ne čekajte da se nešto desi - unapredite svoju vožnju i sigurnost sa našim AUTO kamerama. Posetite nas i istražite našu široku ponudu kako biste pronašli idealno rešenje koje odgovara vašim potrebama. Vaša sigurnost na putu je na prvom mestu.


AE-DC5313-C6PRO

Kataloški broj: 8280
Detaljnije


AE-DF7351 KABL

Napojni adapter
Kataloški broj: 7834
Detaljnije

AE-DC2928-N6

AUTO KAMERA
Kataloški broj: 7835
Detaljnije

AE-DC2015-B1

AUTO KAMERA
Kataloški broj: 7832
Detaljnije

AE-DC5013-F6PRO

AUTO KAMERA
Kataloški broj: 7833
Detaljnije