Novi Swan servisi

Jun 7, 2022

Za sve Paradox distributere i trgovce, u ime Paradox-a, sa zadovoljstvom mogu objaviti da smo završili izgradnju novih Swan Turn servisa.

Pročitaj više

Završen je 46. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE

May 4, 2022

Vodeći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope – 46. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, održan je od 27. do 30. aprila 2022. godine, u halama i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma.

Pročitaj više

Antenall doo je postao ekskluzivni distributer za brend Roger Technology u Srbiji

Mar 11, 2022

Nakon višegodišnje uspešne saradnje, Antenall doo je od 1. marta 2022. godine, zvanično postao ekskluzivni distributer za brend Roger Technology u Srbiji.

Pročitaj više

HIKVISION DIGITALNI SHOWROOM

Nov 8, 2021

Bazične tehnologije, vodeći proizvodi, aplikacije u trendu, i više od toga! Praktično sve što biste videli u stvarnom izložbenom salonu je sada na samo jedan klik od vas. Uživajte dok istražujete Hikvision digitalni showroom.

Pročitaj više

AX PRO rešenja

Jun 16, 2021

Dizajniran i proizveden od strane SVETSKOG LIDERA u domenu bezbednosti. Vreme je da ponovo razmislite šta vaš bežični bezbednosni sistem može da uradi.

Pročitaj više

Antenall je instalirao LED rešenje kazinu Balkan Bet

Nov 23, 2020

Balkan Bet, jedan od najvećih lanaca kazina u Srbiji, osnovan je 2000. godine i naziv je dobio po prvoj lokaciji za plaćanje u okviru hotela Balkan. Danas se Balkan Bet nalazi na preko 120 lokacija širom Srbije.

Pročitaj više