Tamron

Tamron

Tamron Co., Ltd. je japanska kompanija koja vrši proizvodnju fotografskih sočiva, optičkih komponenti i komercijalne/industrijske optike.

Stvaranje "Novih Očiju za Industriju" koje osiguravaju osećaj uzbuđenja, poverenja i bezbednosti.

U skladu sa svojom porukom "Tamron doprinosi društvu stvarajući Nove Oči za Industriju," Tamron grupa je stvorila i ponudila razne "Nove Oči za Industriju" proizvode sa njihovim pečatom, na onaj način na koji su vodili poslovanje u raznim poljima industrije i doprinosili široj javnosti.

Na tržištu zamenljivih sočiva za fotoaparate, ova kompanija je široko poznata po Tamron zum objektivima velike snage i makro objektivima. Na osnovu njihove temeljne posvećenosti vizuelnim slikama i originalnim tehnologijama, na jedinstveni način, Tamron je konstantno nudio zaista inovativne proizvode.

Tamron je iskoristio svoje superiorne tehnološke sposobnosti koje se zasnivaju na optici, kako bi razvili i ponudili tržištu proizvode odličnog kvaliteta i performansi, u oblastima proizvodnje kao što su sočiva nadzornih kamera i kamera montiranih na vozila, kao i za kamere druge primene. Na ovaj način, Tamron doprinosi napretku u ovoj industriji.

Tamron grupa će nastaviti da se fokusira na dalje usavršavanje svojih tehnoloških kapaciteta kao proizvođač preciznih optičkih proizvoda, kao i na savladavanju svežih izazova u "Novim Očima za Industriju", a sve to kod klijenata zavređuje poverenje. Dok rade ka proširenju svojih poslovnih područja, oni će uvežbavati CSR-fokusirani menadžment, u cilju postanka korporativne grupe koja na veliki broj načina doprinosi društvu.

Ljudi u Tamron grupi će biti ujedinjeni u svom naporu da ispune sva očekivanja svih svojih zainteresovanih strana. Želeli bi da i Vas pozovu na dalju uspešnu saradnju.

„U potrazi za svetlom.“

Njihova misija je razvoj proizvoda koji Vam nude širok izbor kreativnih i tehničkih mogućnosti.

Svojom velikom posvećenošću razvoju visokokvalitetnih, inovativnih i tehnološko naprednih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe klijenata, Tamron osigurava svoju vodeću poziciju u svetskoj industriji optike. Njihov primarni fokus je održanje jakog korporativnog razvoja baziranog na visokom nivou zadovoljstva klijenata, što su postigli pružajući superiorne proizvode po pravoj ceni, čime takođe doprinose napretku svojih zainteresovanih strana i zaposlenih.