Digital \ Sat TV

Digital \ Sat TV

Kada je satelitska televizija prvi put stigla na tržište početkom devedesetih, kućne antene bile su skupe metalne jedinice koje su zauzimale ogroman deo dvorišnog prostora. U ove rane godine, samo oni najtvrdokorniji TV obožavatelji prošli bi kroz svu muku i trošak sastavljanja svog sistema. Satelitsku TV bilo je mnogo teže dobiti od klasične i kablovske.

Danas vidite kompaktne satelitske antene na krovovima širom sveta. Vozite seoskim predelima van domašaja kablovskih kompanija i naći ćete satelitske antene u gotovo svim kućama. Glavne kompanije sa satelitskom televizijom svakodnevno namamljuju sve više potrošača uz filmove, sportske događaje i vesti iz celog sveta i obećanja o visokom kvalitetu slike i zvuka.

Satelitska TV nudi mnogo rešenja za probleme klasične i kablovske televizije. Iako se tehnologija satelitske televizije i dalje razvija, već je postala popularni izbor za mnoge TV gledaoce.

SET TOP BOX - DIGITAL TV - Digitalni zemaljski risiveri DVB-T2. Zvanični žig GARANCIJE DIGITAL TV za uređaj DVB-T2 BEAR DTV-202 dobijen od Ministarstva.

Digital TV


U eri digitalne tehnologije, digitalna televizija postala je standard koji donosi vrhunski doživljaj gledanja programa. Sa kristalno čistom slikom i besprekornim zvukom, digitalna televizija revolucionizuje način na koji doživljavamo omiljene sadržaje.

Satelitska oprema


Satelitska oprema omogućava vam da ostvarite stabilnu i visokokvalitetnu komunikaciju, bilo da je reč o televizijskom programu, internetu ili telefonskim razgovorima. Uz napredne tehnologije i opremu vrhunskog kvaliteta, obezbeđujemo vam povezanost sa svetom na najvišem nivou.