Instalaciona oprema

Instalaciona oprema

Pogledajte asortiman naše instalacione opreme koja obuhvata alate, konektore, adaptere, creva, utičnice, kanalice itd.

Izaberite ono što vam je potrebno i uverite se u kvalitet proizvoda.

Alati


Pravilna ugradnja sigurnosne opreme je od suštinske važnosti za osiguranje optimalnog performansa i pouzdanosti sistema. U tom procesu, pravi alati igraju ključnu ulogu. Naš asortiman instalacione opreme i alata omogućava vam sigurnu i efikasnu ugradnju, garantujući da će vaš sigurnosni sistem raditi na najvišem nivou.

Konektori


Konektori su neizostavni elementi u svakom električnom sistemu, omogućavajući sigurno i pouzdano povezivanje električnih komponenata. Bez pravilno odabranih i kvalitetno izrađenih konektora, funkcionalnost sistema može biti ugrožena.

Adapteri (HDMI adapteri, DVI adapteri i ostali)


Ne gubite vreme tražeći odgovarajući adapter. Nudimo širok izbor adaptera koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. HDMI adapteri i ostali.

PVC kanalice


PVC kanalice predstavljaju veoma praktično i efikasno rešenje za organizaciju električnih kablova i instalacija u domu, kancelariji ili industrijskom prostoru.

Produžni strujni kablovi


Produžni strujni kablovi su esencijalni dodaci svakog električnog sistema, omogućavajući vam da proširite dosegnutost napajanja i efikasno upravljate električnim uređajima. Sa pravilno odabranim produžnim kablovima, možete organizovati prostor i osigurati pouzdano napajanje za različite električne uređaje.

Obujmice


Obujmice su ključni elementi u svakom električnom, vodovodnom ili instalacionom sistemu. One omogućavaju čvrsto i sigurno fiksiranje cevi, kablova i drugih komponenata, obezbeđujući stabilnost i pouzdanost vaših instalacija.

PVC Kutije, metalni i ABS ormari


PVC kutije, metalni i ABS ormari predstavljaju esencijalni deo svake elektroinstalacije, pružajući sigurno okruženje za smeštanje vaše električne opreme. Ovi ormari osiguravaju zaštitu od spoljnih uticaja, kao i organizaciju i estetski prihvatljiv izgled vašeg električnog sistema.

Vezice


Vezice su nezaobilazni deo svake elektroinstalacije, pružajući pouzdano i sigurno povezivanje kablova, cevi i drugih komponenata. Kvalitetne vezice su ključne za održavanje integriteta vašeg sistema.

PVC Kanalice samolepljive


PVC kanalice samolepljive predstavljaju inovativno rešenje za organizaciju i zaštitu kablova u vašem prostoru. Ove kanalice dolaze sa integrisanim lepkom koji omogućava jednostavnu i brzu montažu, bez potrebe za dodatnim alatima.

Šuko utičnice i glinerice


Šuko utičnice i glinerice su temeljni elementi svake elektroinstalacije, pružajući sigurno i pouzdano povezivanje električnih uređaja u vašem domu ili radnom okruženju. Kvalitetne utičnice i glineri igraju ključnu ulogu u održavanju bezbednosti i funkcionalnosti vašeg električnog sistema.