Alarmni sistemi

Alarmni sistemi

Alarmni sistem protiv provale je skup međusobno povezanih uređaja koji ima za cilj da zaštiti objekat od uljeza i da obavesti vlasnika ili/i nadzornu stanicu/centar o bilo kakvom kršenju zaštićenih zona. U zavisnosti od zahteva i finansijskih mogućnosti, to može biti jednostavan alarmni sistem pogodan za osnovnu zaštitu kuće/stana ili naprednija struktura, koja će pored osnovnih funkcija uveliko poboljšati životne ugodnosti korisnika. Dizajner sistema, obično kompanija za ugradnju ili jednostavno instalater, može uveliko pomoći investitoru/korisniku (klijentu) da odabere optimalno rešenje, zavisno od karakteristika objekta i potreba klijenta, uzimajući u obzir i mogućnosti proširenja za budućnost. Napredniji alarmni sistemi mogu obavljati funkcije kao što su kontrola pristupa (motorizirana vrata), kontrola osvetljenja i grejanja i mnogi drugi zadaci automatizacije kuće/zgrade. Interfejsni uređaji (manipulatori) su savremene tastature i dodirni paneli, koji osim estetskog izgleda i intuitivnog rada imaju mogućnost skladištenja mapa objekta na memorijske kartice radi lakše kontrole celokupnog sistema, kao i (opciono) mobilnih telefona i drugih uređaja sa namenskim aplikacijama i internet vezom.

Alarmni sistemi PARADOX, Alarmni sistemi HIKVISION digitalni senzori, analogni senzori, akustični detektori, seizmički detektori, spoljni detektori, specijalni detektori, infracrvene IR barijere, MAGELLAN bežične alarmne centrale, šifratori, napajanja magellan, moduli za proširenje, bežični senzori, magelan daljinske komande, moduli za komunikaciju, spectra SP alarmne centrale, digiplex evo, gprs, gsm i IP moduli, magnetni kontakti.

HIKVISION - Alarmni sistemi


Hikvision alarmni sistemi postavljaju nove standarde u domaćoj i poslovnoj sigurnosti. Kombinujući vrhunsku tehnologiju sa jednostavnom upotrebom, Hikvision je prvi izbor kada je u pitanju zaštita vašeg prostora.