Duran Electronica

Duran Electronica

Duran Electronica i duga tradicija

DURAN ELECTRONICA je kompanija sa više od 30 godina iskustva, specijalizovana za projektovanje i proizvodnju sistema za detekciju ugljen monoksida i drugih toksičnih i eksplozivnih gasova. Takođe su dobavljači opreme za detekciju požara, meteoroloških senzora i drugih proizvoda za kontrolu životne sredine u tunelima.

Oni nude najpogodnija rešenja u elektronskoj detekciji gasa korišćenjem elektrohemijske, katalitičke i infracrvene tehnologije, kao i u konvencionalnoj i analognoj detekciji požara za industrijske instalacije, kao i za bilo koju vrstu civilnog objekta ili konstrukcije.

Njihovi proizvodi štite hiljade podzemnih parkinga širom sveta, fabrike, vinske podrume, poljoprivredne i prehrambene kompanije, postrojenja za prečišćavanje vode, laboratorije, komunalne tunele, a posebno tunele, postajući jedna od najspecijalizovanijih kompanija na svetu. za globalno snabdevanje sistema za detekciju gasa i kontrolu životne sredine za ovu specifičnu vrstu konstrukcije.

Njihova želja za inovacijama, posvećenost svojim klijentima i iskustvo njihovog tehničkog odeljenja stavljaju ih u privilegovan položaj lidera na tržištu.

Prisutni su u više od 45 zemalja zahvaljujući ugovorima o distribuciji.

SFD-230 Sirena

Sirena sa narandžastim strob svetlom

PG2 Upozoravajući panel

Dvostrani upozoravajući panel za GAS

PG1 Upozoravajući panel

Upozoravajući panel za GAS

DKMDZ111 Modul za proširenje

Modul za zonsko proširenje centrale.

DKCT111 Centrala

DURPARK centrala

DKDTCO Adresabilni CO detector

Adresabilni CO detector