Duran Electronica

Duran Electronica

Duran Electronica i duga tradicija

DURAN ELECTRONICA je kompanija sa više od 30 godina iskustva, specijalizovana za projektovanje i proizvodnju sistema za detekciju ugljen monoksida i drugih toksičnih i eksplozivnih gasova. Takođe su dobavljači opreme za detekciju požara, meteoroloških senzora i drugih proizvoda za kontrolu životne sredine u tunelima.

Oni nude najpogodnija rešenja u elektronskoj detekciji gasa korišćenjem elektrohemijske, katalitičke i infracrvene tehnologije, kao i u konvencionalnoj i analognoj detekciji požara za industrijske instalacije, kao i za bilo koju vrstu civilnog objekta ili konstrukcije.

Njihovi proizvodi štite hiljade podzemnih parkinga širom sveta, fabrike, vinske podrume, poljoprivredne i prehrambene kompanije, postrojenja za prečišćavanje vode, laboratorije, komunalne tunele, a posebno tunele, postajući jedna od najspecijalizovanijih kompanija na svetu. za globalno snabdevanje sistema za detekciju gasa i kontrolu životne sredine za ovu specifičnu vrstu konstrukcije.

Njihova želja za inovacijama, posvećenost svojim klijentima i iskustvo njihovog tehničkog odeljenja stavljaju ih u privilegovan položaj lidera na tržištu.

Prisutni su u više od 45 zemalja zahvaljujući ugovorima o distribuciji.