Timeworks

Timeworks

Timeworks tim je uključen u implementaciju rešenja za evidenciju radnog vremena i sigurnosnih rešenja širom Irske i Velike Britanije preko 15 godina.

Njihovi sistemi nude softverska i hardverska rešenja vrhunskog kvaliteta, u oblastima beleženja vremena, "flexi" vremena, kompletnog menadžmenta radnom snagom, ljudskim resursima, kontroli pristupa i biometrijskim otiscima, kao i terminalima za spuštanje ruku.

Njihov cilj je nastavak pružanja proizvoda i usluga kompanijama, u onom obliku koji je bitan za njihovo poslovanje, u njihovoj grani industrije.

Timeworks je kompanija 100% u irskom vlasništvu, sa ekspertizom u oblastima evidencije radnog vremena, kontroli pristupa i ljudskih resursa. Njihov tim je bio uključen u implementaciju Bodet sistema širom Irske i Velike Britanije tokom 20 godina.

Ovo iskustvo i znanje su pomogli kompaniji u pojednostavljenju najkompleksnijih kompanijskih "in-house" projekata u oblasti evidencije radnog vremena i kontrole pristupa, od manjih i srednjih, do velikih internacionalnih kompanija.

Donošenje odluke o implementaciji rešenja za evidenciju radnog vremena sa kompanijom Timeworks, pruža garanciju u pouzdanost proizvoda, razvoja softvera koji ne prestaje i profesionalnog projekta.

Sa instaliranom bazom od preko 1,000 sistema širom države, a preko 35,000 širom sveta u sklopu njihovih internacionalnih partnerstava, njihovi sistemi su postali veoma bitan deo svakodnevnog poslovanja, bez obzira na industriju u kojoj radite. Timeworks radi na implementaciji, održavanju i unapređenju sistema klijenata koji koriste Bodet sistem preko 20 godina, a ta cifra nastavlja da raste na mesečnom nivou.

Timeworks tim je bio u partnerskom odnosu sa Bodet softverom od 1997. godine. Bodet je osnovan 1868. godine sa preko 5 podružnica u Evropi i sa partnerstvima u preko 40 zemalja. Iskustvo i skalablinost kakvo nećete pronaći ni u jednoj drugoj kompaniji za evidenciju radnog vremena.

Timeworks takođe može da se pohvali partnerima vrhunskog kvaliteta iz industrije bezbednosne opreme, kao što su ACT i Deister Electronic.