Video nadzor

Video nadzor

Video nadzor uključuje čin posmatranja scene ili scena i traženja određenih ponašanja koja su neprimerena ili koja mogu ukazivati na pojavu ili postojanje neprimerenog ponašanja.

Uobičajene upotrebe video nadzora uključuju posmatranje javnosti pri ulasku na sportske događaje, javni prevoz (železničke platforme, aerodromi itd.), kao i oko perimetra sigurnih objekata, naročito onih koji su direktno ograničeni prostorima zajednice.

Proces video nadzora uključuje identifikaciju područja koja su zabrinjavajuća i identifikaciju određenih kamera ili grupa kamera koje bi mogle da nadziru ta područja. Ako je moguće identifikovati rasporede kada su se pojavili sigurnosni trendovi ili će se verovatno pojaviti, to je takođe korisno za proces. Zatim je pregledanjem odabranih snimaka u odgovarajuće vreme moguće utvrditi da li se pojavljuju nezakonite aktivnosti.

Jedna takva primena je za vozne platforme. Nakon niza izveštaja o zastrašujućem ponašanju na određenoj železničkoj platformi, otkriveno je da upotreba video kamera i interfona smanjuje potencijal za takve događaje, jer su počinioci počeli da shvataju kako njihovo ponašanje može da se zabeleži i iskoristi kako bi ih identifikovali organi zakona. Štaviše, čin ulaska u voz nije odvratio policiju koja se ukrcala na sledeću stanicu i privela kriminalce. O događaju se pročulo i ovo ponašanje je značajno smanjeno.

Video nadzor HIKVISION - ANSEC, kamere visokog kvaliteta, DVR uredjaji 4-kanalni, 8-kanalni i 16-kanalni audio i video sistemi.

HIKVISION Video nadzor


Hikvision video nadzor postavlja standarde u sigurnosnoj industriji, pružajući vrhunsku tehnologiju za nadzor vašeg doma ili poslovnog prostora. Sa visokokvalitetnim kamerama i sofisticiranim softverskim rešenjima, Hikvision osigurava vaš mir i bezbednost.

HiWatch -HiLook Video nadzor


HIWATCH-HIKVISION video nadzor donosi vrhunsku tehnologiju direktno na vaš prag, pružajući vam neuporedivu sigurnost i mir uma. Sa visokokvalitetnim kamerama i sofisticiranim softverskim rešenjima, HIWATCH-HIKVISION je vaš pouzdan partner u zaštiti vašeg doma ili poslovnog prostora.

EZVIZ Video nadzor


EZVIZ video nadzor donosi vrhunsku tehnologiju direktno u vaš dom ili poslovni prostor. Sa visokokvalitetnim kamerama i intuitivnim softverom, EZVIZ vam pruža kontrolu i sigurnost na dlanu.

Oprema za osmatranje


Oprema za osmatranje je nezaobilazna kada je u pitanju bezbednost prostora. Naša široka ponuda visokokvalitetne opreme za osmatranje omogućava vam da imate potpunu kontrolu i uvid u dešavanja u i oko vašeg prostora.

Inspekcijske kamere


Inspekcijske kamere predstavljaju ključnu opremu za industrijske i profesionalne potrebe. Ovi sofisticirani uređaji omogućavaju detaljan vizuelni pregled teško dostupnih područja, čineći ih nezamenjivim alatom u različitim granama industrije.