LED paneli i monitori

LED paneli i monitori

Šta su LED paneli?

Dizajnirani da zamene konvencionalna fluorescentna plafonska svetla u komercijalnim zgradama i kancelarijskim okruženjima, LED paneli su tanki paneli koji se sastoje od dioda koje emituju svetlost (LED) smeštenih između aluminijumskog kućišta i plastičnog materijala.

Aluminijumsko kućište deluje kao potpora LED trakama, istovremeno obezbeđujući sistem hlađenja za sama LED svetla.

Dostupni u različitim veličinama, LED paneli mogu biti okačeni o plafon ili montirani direktno na plafon - obično za sobe sa nižim plafonima.

Koje su prednosti LED panela?

Ako tražite vrhunsko rešenje osvetljenja za svoj komercijalni prostor koje će takođe smanjiti dugoročne troškove i pomoći okolini, onda su LED paneli savršen izbor.

LED paneli pružaju izvrsne boje i ne blede, što ih čini savršenim za maloprodaju i ugostiteljstvo. Takođe su potpuno upravljivi i mogu se prigušiti u zavisnosti od atmosfere koju pokušavate da napravite.

LED svetla su do 80% efikasnija od ostalih alternativa, poput fluorescentnih ili klasičnih električnih sijalica. Sa 95% energije u LED panelima koja se pretvara u svetlost, samo 5% se troši kao toplota, pa je njihova energetska efikasnost nenadmašna.

Ako kupujete od renomiranog prodavca kao što je Antenall, od LED panela možete očekivati da traju izuzetno dugo, čak i 50,000 časova pre nego što im zatreba zamena.

Sa toliko uverljivih razloga za prelazak na LED panele, sada je pravo vreme za ulaganje u svetliju budućnost.

Koji LED panel vam treba?

Veličina LED panela koja vam je potrebna biće određena postojećom plafonskom rešetkom. Broj potrebnih svetala zavisiće od funkcije sobe i nivoa osvetljenja koji vam je potreban. Ako vam je potrebna pomoć u proceni šta bi najbolje funkcionisalo u vašem prostoru, kontaktirajte naš tim kako biste se konsultovali.

LED paneli


LED paneli su energetski efikasna opcija umesto konvencionalnih rešenja. Prednosti LED tehnologije omogućavaju duži životni vek, istovremeno su energetski efikasniji i ekološki prihvatljiviji.

Ekrani za video zidove


Video zid je velika površina za vizuelizaciju koja se sastoji od više ekrana. Prvobitno su se sastojali od više televizora ili monitora koji su bili tesno povezani. Cilj je bio da izgleda kao jedna velika površina za prikaz. Problem je, međutim, bio veliki okvir koji je okruživao korisnu površinu ekrana svakog uređaja.

Monitori 19’’ – 65’’


Ako tražite monitore, došli ste na pravo mesto. Imamo sveobuhvatan asortiman koji sadrži veći broj vrhunskih brendova. Unapredite svoje sisteme kristalno jasnim 4K monitorima i širokim ekranom koji čini korišćenje ugodnijim.

Digital signage i prateća oprema


Digital signage tehnologija predstavlja digitalne table koje prezentuju video sadržaj ili slike. Kako god ga nazvali, ovo rešenje pruža neverovatnu fleksibilnost i potencijalno ima snažan uticaj na vaše poslovanje.

Dekoderi


Dekoderi su dizajnirani za sisteme video nadzora visoke definicije, razvijeni na bazi ugrađene hardverske platforme, obezbeđujući visoku pouzdanost i stabilnost rada sistema. Sposobni su za istovremeno dekodiranje, a dekodirani video se može prikazati na video zidu ili velikom ekranu.

Nosači


Postoji mnogo različitih vrsta zidnih nosača pogodnih za 3D, LED i 4K televizore koji vam omogućavaju laku montažu. Imamo širok spektar nosača sa nagibom i okretnih nosača. Konzolne nosače možete postaviti ravno uz zid ili izvući napred.