LED paneli i monitori

LED paneli i monitori

LED paneli i LED video zidovi

Vodeća rešenja u industriji

Iskusite performanse LED panela i LED video zidova

Tehnologija LED video zida sa direktnim prikazom postaje sve popularnija usled svoje sposobnosti da prikazuje besprekorne slike, skalabilnost u bilo kojoj veličini i obliku i odlične optimalne karakteristike zbog kojih sadržaj video zida izgleda sjajno iz bilo kog ugla.

Antenall je lider na tržištu rešenja za LED ekrane sa mnogim realizovanim projektima iza sebe. Nudimo širok spektar LED ekrana od video zidova visoke rezolucije do rešenja za najveća javna i sportska mesta na otvorenom.

Antenall poseduje izuzetan asortiman LED panela pogodnih za sve vrste stambenih i poslovnih prostora. Naši LED paneli i monitori vrhunskog su kvaliteta i pružaju odlično iskustvo kada su u pitanju kvalitet slike i estetski izgled. Ovi proizvodi su napravljeni korišćenjem naprednih tehnologija koje nude odlične performanse sa dugim vekom trajanja.

LED paneli i monitori u našoj ponudi izrađeni su od čvrstih materijala koji nude veću izdržljivost i dosledne performanse u toku eksploatacije. Ovi paneli vrhunskog kvaliteta nisu samo izdržljivi, već su i ekološki održivi. LED paneli koje su dostupni kod nas napravljeni su sa prilagođenim LED modulima za različite primene i poseduju elegantan izgled. Dostupni su u različitim varijacijama i razmeri ekrana za optimalan kvalitet slike.

LED ekrani se odlikuju svetlinom i pouzdanošću, proizvodeći zapanjujuće korisničko iskustvo na bilo kojoj lokaciji. Visoka rezolucija čini ih savršenim za poslovnu primenu, uključujući tu video zidove u kontrolnim sobama i prostorijama za sastanke.

Zašto koristiti LED u poslovnim okruženjima

Iako su najpoznatiji po svojoj upotrebi u sektoru zabave, LED paneli imaju mnoge prednosti zbog kojih je tehnologija savršeno prilagođena za upotrebu u poslovnim okruženjima, poput kontrolnih soba, korporativnih lobija i sala za sastanke. Pre svega, LED video zidovi su potpuno besprekorni. Za razliku od LCD video zidova, koji obično imaju okvir ili razmak između pojedinačnih panela (stvarajući crni prekid unutar sadržaja), slika na LED video zidu se nikada ne prekida. Ovo omogućava širenje sadržaja na veće površine. Alfanumerički sadržaj se ne prekida i stoga je uvek savršeno čitljiv.

Štaviše, LED je odličan izbor za upotrebu u bilo kom okruženju. Izuzetno je svetao i može da radi pri dnevnom svetlu, ali pomoću naprednog procesora može se i zatamniti bez gubitka sjaja. Rezolucija se takođe može prilagoditi vašim potrebama. LCD ekrani imaju fiksnu rezoluciju (obično Full HD), ali kod LED panela imate mnogo veći izbor. Panele možete birati u zavisnosti od sadržaja, udaljenosti od gledaoca itd.

LED paneli


LED paneli su energetski efikasna opcija umesto konvencionalnih rešenja. Prednosti LED tehnologije omogućavaju duži životni vek, istovremeno su energetski efikasniji i ekološki prihvatljiviji.

Ekrani za video zidove


Video zid je velika površina za vizuelizaciju koja se sastoji od više ekrana. Prvobitno su se sastojali od više televizora ili monitora koji su bili tesno povezani. Cilj je bio da izgleda kao jedna velika površina za prikaz. Problem je, međutim, bio veliki okvir koji je okruživao korisnu površinu ekrana svakog uređaja.

Monitori 19’’ – 65’’


Ako tražite monitore, došli ste na pravo mesto. Imamo sveobuhvatan asortiman koji sadrži veći broj vrhunskih brendova. Unapredite svoje sisteme kristalno jasnim 4K monitorima i širokim ekranom koji čini korišćenje ugodnijim.

Digital signage i prateća oprema


Digital signage tehnologija predstavlja digitalne table koje prezentuju video sadržaj ili slike. Kako god ga nazvali, ovo rešenje pruža neverovatnu fleksibilnost i potencijalno ima snažan uticaj na vaše poslovanje.

Dekoderi


Dekoderi su dizajnirani za sisteme video nadzora visoke definicije, razvijeni na bazi ugrađene hardverske platforme, obezbeđujući visoku pouzdanost i stabilnost rada sistema. Sposobni su za istovremeno dekodiranje, a dekodirani video se može prikazati na video zidu ili velikom ekranu.

Nosači


Postoji mnogo različitih vrsta zidnih nosača pogodnih za 3D, LED i 4K televizore koji vam omogućavaju laku montažu. Imamo širok spektar nosača sa nagibom i okretnih nosača. Konzolne nosače možete postaviti ravno uz zid ili izvući napred.