LED paneli

LED paneli

LED paneli

LED paneli su energetski efikasna opcija umesto konvencionalnih rešenja. Prednosti LED tehnologije omogućavaju duži životni vek, istovremeno su energetski efikasniji i ekološki prihvatljiviji. Svetlost se ravnomerno raspoređuje nudeći široko i meko osvetljenje koje se može lako prebaciti na punu osvetljenost. Raspon LED osvetljenja panela je neverovatno veliki, jer dodatne komponente koje okružuju ploču obično traju duže bez opasnosti od pregrevanja.

LED paneli omogućiće kvalitetno osvetljenje za vaše prostorije. Ovaj sistem osvetljenja otvara širok spektar mogućnosti za dekoraciju zahvaljujući modernom i atraktivnom dizajnu. Uz to, uštede do 75% i traju i do deset puta duže. Za razliku od tradicionalnih panela, LED paneli se trenutno uključuju, što je očigledna prednost u odnosu na standardna rešenja. Ne proizvode toplotu, pa ćete uštedeti i na klima uređajima. U Antenall-u imamo široku paletu modela različite snage i osvetljenosti. Izaberite svoj LED panel i uživajte u visokokvalitetnom, trajnom, ekološkom svetlu. Pogledajte opsežni katalog proizvoda koje imamo.

Široka paleta LED panela u različitim veličinama, bojama i brojnih operativnih opcija.

Pogledajte našu kolekciju LED panela i dodataka za LED panele, zagarantovano će zadovoljiti sve vaše komercijalne poslovne potrebe.

Od ugradnih kompleta za montažu do kompleta za vešanje i prekidača za prigušivanje svetla, nudimo sve što je potrebno za montažu uz visokokvalitetne LED panele.

Bez obzira da li vam je potrebna velika količina veleprodajnih LED panela ili samo nekoliko zamenskih, Antenall može ispuniti vaše zahteve. Naš iskusni tim je takođe na raspolaganju da odgovori na sva pitanja koja imate.