Paradox

Paradox

U Paradox-u, glavna misija kompanije je pružanje lične usluge klijentima, proizvodnja inovativnih i kvalitetnih proizvoda i stalna izgradnja jakog tima koji se sastoji od klijenata, zaposlenih i dobavljača. Oni vide ovaj tim kao jednu celinu posvećenu zajedničkom napretku sa jednim zajedničkim ciljem.

Kao privatna kompanija, nije im bitan kratkoročni profit ili vrednost na berzi, već su ponosni što posluju na tradicionalniji način; njihovo gorivo je njihova strast ka razvoju inovativnih proizvoda, a u isto vreme ispunjenje zahteva klijenata i slušanje njihovih komentara.

Proizvodi se prodaju isključivo putem vernih distributera u preko 100 zemalja, a većina su ekskluzivni Paradox distributeri. Ovakav pristup osigurava da će primiti njihovu potpunu pažnju.

Glavni cilj im nije prodaja, već podrška distributerima i prodavcima putem najbolje usluge i proizvoda. Ponosni su što mogu da kažu kako 90% distributera i većina ostalih saradnika koji su sa njima započeli saradnju tokom 80-ih godina proteklog veka još uvek posluju zajedno.

Svake godine, oni dosta ulažu u odeljenje za istraživanje i razvoj. Uvek su fokusirani na budućnost sa ciljem stalnog usavršavanja proizvoda i prilagođavanju na promene u tehnologiji i novog standarda života. Pred stalno rastući tim ovog odeljenja uvek se postavljaju izazovi stvaranja inovativnih proizvoda, koji su jednostavni za korišćenje i koji se ističu - tehnološki i estetski.

Još od 1989. godine ovi ciljevi su gurali razvoj revolucionarnih proizvoda. Započeli su sa impresivnom linijom detektora pokreta čiji patenti se još koriste u proizvodima danas. 1996. godine su predstavili Digiplex seriju sigurnosnih sistema koje krasi šifrovani sistem proširivih sabirnica. 2001. godine su napravili širok spektar bežičnih sistema, uključujući nagrađivanu Magellan sve-u-jednom konzolu. Tokom proteklih par godina, njihov fokus se pomerio progresivno ka razvoju softvera. 2007. godine su redizajnirali i pomerili mnoštvo proizvoda na nove platforme, uključujući tu i MG, SP i EVO serije. Takođe su predstavili napredne komunikacione module koristeći GSM i IP, kao i hardver koji se može nadograditi u okviru firmvera. Oni su veoma ponosni na svoju istoriju, a to pokazuju ponovo predstavljajući Elegance, prelepo dizajniran detektor pokreta koji su prvi put napravili pre 20 godina.

Personalizovanom uslugom i inovativnom tehnologijom još od 1989. godine, Paradox tim radi rame uz rame sa svojim klijentima i dobavljačima na prevazilaženju svakog postavljenog izazova! Paradox alarm i ostali sigurnosni proizvodi.