Kamera sa samostalnim napajanjem

Kamera sa samostalnim napajanjem

Bezbednost Bez Granica: Kamera sa Samostalnim Napajanjem za Neprekidan Nadzor

U potrazi za pouzdanim rešenjem za neprekidan nadzor vašeg prostora? Naša kamera sa samostalnim napajanjem predstavlja idealno rešenje. Evo zašto bi ova vrsta kamere mogla biti ključna za vašu bezbednost:

1. Nesmetan Rad: Kamera sa samostalnim napajanjem ne zavisi od električne mreže, čime osigurava nesmetan rad čak i u slučaju nestanka struje. Ovo je ključno za održavanje neprekidnog nadzora i bezbednosti.

2. Laka Instalacija: Bez potrebe za kompleksnim instalacijama, ove kamere se jednostavno postavljaju na željeno mesto. Samostalno napajanje znači da nisu vezane za strujne utičnice, pružajući vam slobodu postavljanja gde god to smatrate potrebnim.

3. Visoka Pokretljivost: Prenosiva i jednostavna za premestanje, kamera sa samostalnim napajanjem prilagođava se vašim potrebama. Bez potrebe za stalnim kablovima ili dodatnom opremom, ove kamere su idealne za dinamične situacije i privremeni nadzor.

4. Integrisane Baterije: Opremljene dugotrajnim baterijama, ove kamere mogu raditi satima ili čak danima bez potrebe za ponovnim punjenjem. Ovo je posebno korisno u situacijama gde nije lako dostupna struja.

5. Visoka Rezolucija: Iako su kompaktne, kamere sa samostalnim napajanjem nude visoku rezoluciju snimanja. Ove kamere snimaju oštre i jasne slike, omogućavajući vam da zabeležite svaki detalj.

Uz kameru sa samostalnim napajanjem, vaša bezbednost je uvek pod kontrolom. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o prednostima ove kamere i pronašli idealno rešenje za vaše potrebe nadzora prostora. Vaša bezbednost je naša misija.

DS-2FSCH30

30 Ah Punjiva litijumska baterija

DS-2XS6A25G0-I/CH20S40 2.8mm

EXIR Fiksna Bullet Solarna 4G Mrežna kamera


DS-2FSCH30

30 Ah Punjiva litijumska baterija
Kataloški broj: 7639
Detaljnije

DS-2XS6A25G0-I/CH20S40 2.8mm

EXIR Fiksna Bullet Solarna 4G Mrežna kamera
Kataloški broj: 7228
Detaljnije