Pametne iNELS kuće - rešenja za dom i poslovni prostor sada u Antenall-u

Pametne iNELS kuće - rešenja za dom i poslovni prostor sada u Antenall-u

Dec 5, 2022

Novo partnerstvo donosi program pametnih uređaja češke kompanije ELKO EP u asortiman naše kompanije. 

Svojim velikim lagerom i tehničkom podrškom, dve kompanije spremne su da odgovore na najveće izazove koje današnje tržište nameće.

Inels pametne instalacije  primenom Smart kontrole u pametnim objektima omogućavaju povećanje ergonomije korišćenja, kontrole uređaja, uštede energije kao i napredno povezivanje elektro-instalacija, sistema nadzora, alarmnih sistema i kontrolisanog pristupa raznim vrstama objekata (stanovi, kuće, poslovni prostori, ugostiteljski objekti) u koje se sistemi implementiraju.

Žični BUS i bežični RF sistemi omogućavaju napredno upravljanje svim uređajima putem internet veze sa vašim telefonom, tabletom ili kompjuterom.

ELKO EP

Češka kompanija ELKO EP je jedna od vodećih proizvođača elektro opreme u oblasti automatizacije stambenih, poslovnih i ugostiteljskih objekata kao i u oblasti industrijske automatizacije već skoro 30 godina. Kompanija posluje u 14 zemalja sveta, sa referencama na prestižnim projektima u Evropi i svetu. 

OBUKA ZA SISTEM INTEGRATORE

Kako bi predstavili program, organizujemo obuke za sistem integratore na lokacijama u Beogradu, Novom Sadu i Užicu. Svi zainteresovani za prezentaciju i obuku mogu se javiti na neki od sledećih mail-ova: 

jovana.avramovic@antenall.rs

miki@antenall.rs 

babic@elkoep.rs