Antenall je instalirao LED rešenje kazinu Balkan Bet

Antenall je instalirao LED rešenje kazinu Balkan Bet

Nov 23, 2020

Pozadina

Balkan Bet, jedan od najvećih lanaca kazina u Srbiji, osnovan je 2000. godine i naziv je dobio po prvoj lokaciji za plaćanje u okviru hotela Balkan. Danas se Balkan Bet nalazi na preko 120 lokacija širom Srbije.


Izazov


Nedavno, Balkan Bet je odlučio da unapredi svoje postojeće unutrašnje i spoljašnje ekrane naprednijim LED rešenjima. Za unutrašnje LED ekrane, pored standardnih LED ekrana od 2 kvadratna metra, Balkan Bet je zahtevao kockastu strukturu kojom se neprimetno integrišu četiri ekrana, što ukupnu površinu dovodi do 5 kvadratnih metara.

Vodootpornost i velika osvetljenost se zahtevaju za spoljašnje LED ekrane. Na osnovu ovoga, Uniview koristi IP65 module sa velikim stepenom zaštite i osvetljenosti, kako bi osigurali da uređaj funkcioniše pouzdano i da se prilagođava spoljašnjim uslovima. Štaviše, klijenti zahtevaju i proizvod koji se lako održava, usled položaja na koji se on instalira.



Rešenje i proizvodi


Uniview i distributer Antenall su preporučili da se za Balkan Bet iskoriste unutrašnji LED MW7225 ekrani, troškovno efikasni moduli serije XA, kao i spoljašnji LED MW7504 ekrani serije KS.

UNV unutrašnji LED kabineti se proizvode od sofisticiranih materijala kako bi pružili stabilnost i pouzdanost. Odlično neprimetno spajanje i savršen ekran pružaju klijentima upečatljivo vizuelno iskustvo. Naime, kako bi bolje zaštitili oči posmatrača, UNV LED ekrani su opremljeni sa tehnologijom za zaštitu očiju, pojačivačem slike i niskim nivoom osvetljenosti sa visokim nivoom tehnologije sivih tonova. Takođe, UNV-ov potpuni mod za održavanje sa prednje strane i laka zamenljivost delova dosta unapređuju efikasnost održavanja i čine instalaciju laganom.

U okviru Balkan Bet projekta sa četvorostranim LED ekranima, dva prijemnika slike se koriste da omoguće prikaz dve različite slike na različitim stranama četiri zida i na taj način potpuno ispune zahteve partnera.