Antenall trening centar

Antenall trening centar

Jun 12, 2023

ANTENALL je uvek za korak ispred drugih, u pristupu sistem integratorima, inovacijama i načinom prezentovanja i podrške svojim partnerima. Zato su naše obuke za saradnike mesto na kome najsavremenija tehnološka rešenja primenjujemo u praksi.

Liderstvo u inovacijama je zadatak koji je važno postaviti u centar svih aktivnosti kompanije. Naši saradnici, profesionalci, sistem integratori, imaju očekivanja od nas da pružimo nove informacije o trendovima, uređajima i sistemima koji menjaju naše okruženje. To pruža priliku da uvek budu prvi, prepoznati i konkurentni. 

Zato smo i pokrenuli TRENING CENTAR. Sada možemo brzo, efektivno i praktično da pokažemo sve novitete i podelimo najbolje iskustvo sa našim saradnicima.  Treninzi su otvoreni za sve naše saradnike, ali i firme i pojedince koji žele da unaprede svoje znanje i postanu naši partneri u distribuciji i ugradnji proizvoda. 

Svi treninzi imaju segment predavanja i teorijske obuke i razmene iskustava, ali i vrlo važan segment montaže i povezivanja na licu mesta uz testiranje i puštanje u rad uređaja i sistema. Svi učesnici, sistem integratori, dobijaju sertifikate kompanije i naših partnera u realizaciji. Kao generalni distributeri HIKVISION žičanih alarmnih sistema i ELKO EP iNELS smart uređaja i sistema započeli smo prve obuke upravo za ove grupe proizvoda. 

HIKVISION ŽIČANI ALARMNI SISTEMI

Inovacije u zaštiti od upada dostigle su novu fazu lansiranjem AX Hybrid PRO alarmnog sistema sledeće generacije. Nasleđujući elegantan dizajn originalnog AX PRO i ugrađene najsavremenije tehnologije, AX Hybrid PRO serija nudi kombinaciju pouzdane žičane zaštite, istovremeno pružajući proširenu fleksibilnost uz besprekornu bežičnu integraciju.

Zadovoljavajući složenije potrebe kućnih i poslovnih scenarija, AX Hybrid PRO serija je dizajnirana da zaštiti maloprodaje, kancelarije i stambene zgrade od krađe, pljačke, požara i poplava, uz trenutnu i vizuelnu potvrdu alarma za stvarnu sigurnost.

AX Hybrid PRO sistem je kompatibilan sa AX PRO sistemom, tako da AX PRO bežične detektore možete povezati sa Hybrid PRO centralom putem bežičnog prijemnika. Prijavite se na trening, saznajte i isprobajte sve mogućnosti koje donosi vrhunski sistem naših partnera iz kompanije HIKVISION.

iNELS ELKO EP SMART SISTEM

Inels pametne instalacije primenom Smart kontrole u pametnim objektima omogućavaju povećanje ergonomije korišćenja, kontrole uređaja, uštede energije kao i napredno povezivanje elektro-instalacija, sistema nadzora, alarmnih sistema i kontrolisanog pristupa raznim vrstama objekata (stanovi, kuće, poslovni prostori, ugostiteljski objekti) u koje se sistemi implementiraju.

Žični BUS i bežični RF sistemi omogućavaju napredno upravljanje svim uređajima putem internet veze sa vašim telefonom, tabletom ili kompjuterom.

Bežični sistem iNELS RF je najjednostavniji za instalaciju u postojećim kućama i stanovima. Uređaji za kontrolu i regulaciju (dimovanje) postavljaju se direktno u instalacione kutije ili na samim uređajima koji se kontrolišu. Žičani sistem iNELS BUS namenjen je za veće sisteme i one koji su u fazi projektovanja ili izgradnje, kao što su vile, rezidencije ili komercijalne zgrade.

PRIJAVITE SE ZA NAREDNI TRENING

Ukoliko želite da unapredite svoje znanje i steknete veštine planiranja, implementacije i puštanja u rad sistema HIKVISION i iNELS ELKO EP, kao sertifikovani partner, javite nam se na:  office@antenall.rs i nakon inicijalne selekcije očekujemo vas u našem trening centru!

Uz znanje i iskustvo naših saradnika i partnera i vrhunske proizvode, zajedno STVARAMO BUDUĆNOST!