AX PRO rešenja

AX PRO rešenja

Jun 16, 2021

AX PRO rešenja

Provala i video, promena fokusa.

Dizajniran i proizveden od strane SVETSKOG LIDERA u domenu bezbednosti. Vreme je da ponovo razmislite šta vaš bežični bezbednosni sistem može da uradi.

U potpunosti vođen vašom aplikacijom, po zahtevu, i uz širok spektar proizvoda, AX PRO bežični protivprovalni alarm isporučuje video preko centrale (on-board), uz naš revolucionarni i dokazani bežični protokol za vrhunsku stabilnost.


GLAVNE KARAKTERISTIKE

Osnove na kojima se temelji i nadgrađuje AX PRO rešenje.

IVaaS

Nudi širi pogled.

AX PRO uključuje IVaaS, integrišući mogućnosti video verifikacije upisivanjem 4 kamere na centralu, da bi prikazao korisniku šta se tačno dešava, kako bi mogli da preduzmu odgovarajuće korake.

Tri-X

Budućnost je sada.

Brza, pouzdana i bezbedna, naša moćna Tri-X bežična tehnologija pruža napredni nivo bezbednosti; ubrzava instalaciju, uz pružanje najboljeg iskustva, kako za instalatere, tako i za njihove korisnike.

Radio tišina...

Ne budite žrtva ometanja ili smetnji!

Napredna “anti-jamming” bezbednost na našem radio protokolu dugoročno štiti integritet sistema, pružajući povećanu stabilnost i bezbednost.

EN G2

Budite bezbedni znajući da vam je sistem potpuno u saglasnosti sa EN Grade 2 standardom. Gradeći istrajan sistem po meri krajnjeg korisnika, bez kompromisa nauštrb efektivnosti i pozdanosti.

Dizajn

Mi smo porodica!

Uz AX PRO, čitav raspon sigurnosnih, bezbednosnih i video proizvoda pružaju stilizovan, profesionalan i jedinstveni dizajn sa jednako sjajnim performansama.

Jednostavnost instalacije

Pametan izbor ugradnje.

Sa bržom instalacijom i fleksibilnošću, vremenom se panel automatski prilagođava promenljivom ISP-u ili opremi; sada je to moguće pomoću funkcija poput automatskog dodavanja i brze instalacije perifernih uređaja.

Programiranje aplikacijom

Sve je u aplikaciji

Jedan proizvođač, jedan interfejs. Uz AX PRO, snaga je u vašim rukama; rukovodite sa nekoliko sistema preko Hik-ProConnect aplikacije i web interfejsa, konfigurišite uređaje, upravljajte videom i pratite. Sveobuhvatan sistem uz potpunu kontrolu. Korisnicki meni (interfejs) može biti na srpskom jeziku.

PIRCAM

Detekcija uz PIRCAM

Budite bezbedni sa detekcijom i videom u jednom! Beležeći slike kada se aktivnost dešava, budite bezbedni i informisani o provalniku u realnom vremenu uz obaveštenja uživo, čime ostajete u toku sa dešavanjima.

DETEKCIJA I SENZITIVNOST

Paleta detektora i senzora pogodnih za bilo koju stambenu ili malu komercijalnu primenu.

Oči operacije

Funkcionišući uz pomoć baterije i sa opsegom detekcije od 12m, održava imanje bezbednim i pušta da PIR-kamera detektor odradi teži deo posla.

Nastavak detekcije

U potpunosti programabilan preko aplikacije i uz SEC tehnologiju (pametna kontrola okruženja), bežični PIR detektor zaista sve drži pod kontrolom.

Kompaktan, ali robustan

Koristeći najnoviju Tri-X bežičnu tehnologiju, bežični slim magnetni kontakt je raznovrstan i lako se može konfigurisati da posluži brojnim potrebama. Uz to, instalacija nikad nije bila laška.

Mali, ali moćan

Lak za instalaciju i sadržeći pametno daljinsko programiranje, bežični magnetni kontakt je sposoban za prenos radio frekvencije na udaljenosti i do 1600m, sa još par trikova u rukavu.

Bez smetnji

24GHz modul ugrađen u bežični Dual-Tech detektor skraćuje vreme instalacije i nije pod uticajem smetnji; to je pametno.

Označavanje nekoliko polja

Obuhvatajući više namena za superiornu bezbednost, bežični PIR detektor loma stakla čini upravo to. Sa uglom detekcije od 12m i ugrađenom tehnologijom za lomljenje stakla, u potpunosti ste zbrinuti.

Stabilno, bezbedno i jednostavno aktiviranje

Moderan dizajn i fleksiblnost; naoružavanje/razoružavanje celog sistema ili samo određenih particija. Omogućava stilizovani čitač tagova uz kontrolu gde je najpotrebnija.

NAORUŽAVANJE I KONTROLA

Različite opcije za naoružavanje i kontrolu.

Kontrolišite svoj dom na jednom mestu

Naoružavanje je olakšano. Kontrolišite svoj posed i budite upozoreni o bilo kakvim problemima putem LED šifratora na dodir. To vam daje slobodu da rukovodite sistemom.

Spreman, podešen, NAPRED!

Mali i kompaktan, ali u potpunosti podesiv i robustan, daljinac je savršen partner za naoružavanje/razoružavanje. Obzirom da sadrži LED indikator koji odmah daje povratnu informaciju o podešenim funkcijama, možete verovati da je sistem spreman za rad.

Stabilno, bezbedno i jednostavno aktiviranje

Moderan dizajn i fleksiblnost; naoružavanje/razoružavanje celog sistema ili samo određenih particija. Omogućava stilizovani čitač tagova uz kontrolu gde je najpotrebnija.

ZVUK I OBAVEŠTAVANJE

Paleta sirena i panik tastera koji pokreću alarm.

Neka se čuje kada vam je potrebno

Nudi kompaktan dizajn za maksimalnu fleksibilnost instalacije; Nudi neuočljiv proizvod koji se uklapa u bilo koje okruženje. Ne brinite, obavestiće vas da je tu!

Sloboda uz bezbednost

Prenosiv i diskretan, pokreće alarm uz minimalnu buku i lako podešavanje bežičnog panik tastera.

Štiti one koji najviše znače

Disketan ali funkcionalan sa IP54 zaštitom. Budite zaštićeni od opasnosti i izlaganja vodi. Donosi spokoj kada je najpotrebniji.

Sve oči i uši su uprti u mene

Dostupna u crvenoj i plavoj boji i dizajnirana za laku instalaciju, bežična spoljašnja sirena nudi jačinu alarma do 110db; budite obavešteni kada je najpotrebnije.

Diskretno nikad nije bilo toliko glasno!

Aktivira alarm sa bežičnim prenosivim panik tasterom za hitan slučaj . U potpunosti podesiv na daljinu, tehnologija koja menja frekvencije radi poboljšanog prenosa signala i lake instalacije, ne zahteva neko znanje za bilo koju potrebu za bezbednošću.

Pogledajte kompletnu ponudu