Hikvision otpočinje drugu panevropsku turneju u 2019. godini

Hikvision otpočinje drugu panevropsku turneju u 2019. godini

May 3, 2019

Hikvision započinje novu turneju kamionima

Hikvision, vodeći snabdevač inovativne opreme i rešenja za video nadzor, održaće novu turneju kamionom u 2019. godini. Od februara do jula, tri različita kamiona posetiće 70 evropskih gradova. Pod temom "Prihvatanje konvergencije za uspeh", Hikvision pokazuje svoja integrisana rešenja koja se sastoje od video nadzora, protiv upada, alarma i kontrole pristupa uparenih sa najnovijim pomacima u AI tehnologiji svim zainteresovanim licima širom Evrope.

U jezgru ove turneje nalazi se integracija proizvoda i usluga u kompletno rešenje, sa fokusom na potrebe malih i srednjih preduzeća. Ovo kompletno rešenje uključuje pojednostavljeno upravljanje svih kanala - bilo video nadzora, prevencije upada ili kontrole pristupa - unutar jedne platforme. Za Hikvision, integracija je kritični faktor za uspeh jer omogućava partnerima i klijentima da uštede vreme i resurse, čineći njihove sisteme lakšim za korišćenje i proširenje kao i izlazne podatke lakšim za analizu, na primer sa integrisanim, višekanalnim mapama toplote za maloprodajno poslovanje.

"Jedva čekamo da napravimo demonstraciju toga kako naši proizvodi poboljšavaju sposobnosti sistema i uprošćavaju sve aspekte instalacije i video upravljanja dok instalaterima dozvoljava da lagano integrišu različite kanale za svoje krajnje korisnike," izjavio je Peter Guan, direktor prodaje i marketinga u Hikvision Europe. "Nakon prošlogodišnjeg uspeha, veoma smo uzbuđeni što ćemo uraditi još jednu turneju kamionom. Ovog puta, nećemo samo pokazati širinu naših proizvoda, već i dodatu vrednost našeg softvera i mogućnosti integracije kod naših klijenata na svim nivoima u lancu nabavke. Takođe se radujemo KPMG-u kao našem glavnom govorniku iz oblasti sajberbezbednosti na 10 stanica tokom turneje."

Događaj će se održati 22. maja, u Holiday Inn Hotelu (Španskih Boraca 74).

Prijavite se za učešće.